Er komt een speciaal kinderboek over het Bos van Oss.

De commissie onderwijs van de stichting heeft zich hier de afgelopen tijd 100% voor ingezet en we kunnen nu bekend maken dat het boek er echt gaat komen.

Met dit boek willen wij graag de aandacht vestigen op leesvaardigheid, bewustwording van duurzaam leven en het Bos van Oss als project. Ook willen we de jonge leerlingen enthousiasmeren om ambassadeurs te worden voor het Bos van Oss.

Het boek, geschreven en geïllustreerd door Ingrid en Annemieke Friesen, wordt gratis beschikbaar gesteld aan 4500 kinderen uit groep 1 t/m 4 in de gemeente Oss.

Tafelronde 73 Oss heeft tijdens een fundraising evenement een prachtig bedrag van €7.725,- opgehaald. Deze opbrengst zal de Stichting Bos van Oss aanvullen, waardoor de financiering is gewaarborgd voor de ontwikkeling van dit unieke kinderboek.

Als stichting zijn wij Tafelronde 73 enorm dankbaar voor hun bijdrage, omdat dit ons in staat stelt om het boek te ontwikkelen en uit te geven. Martine van Weverwijk en Martijn Bos, vertegenwoordigers van de commissie Onderwijs van Stichting Bos van Oss, hebben onlangs de symbolische cheque in ontvangst genomen.

We kijken er enorm naar uit om dit bijzondere boek in de toekomst te presenteren en de leerlingen van groep 1 tot en met 4 in de gemeente Oss te laten kennismaken met het Bos van Oss.

Andere Posts