Komt er een kinderboek?

Komt er een kinderboek voor het primair onderwijs met als achterliggende thema “Het Bos van Oss”? De commissie onderwijs van de stichting Bos van Oss heeft zich de afgelopen tijd ingezet om deze vraag binnenkort hopelijk met “Ja!” te kunnen beantwoorden.

Ons doel met dit boek is om leesvaardigheid te bevorderen, bewustwording van duurzaam leven te vergroten en het Bos van Oss als bijzonder project onder de aandacht te brengen. We geloven dat kinderen de sleutel zijn tot een duurzamere toekomst en willen hen enthousiasmeren om ambassadeurs te worden voor het Bos van Oss.

We streven ernaar om dit bijzondere boek gratis beschikbaar te stellen aan 4500 kinderen uit groep 1 t/m 4 in de gemeente Oss. Daarom hebben we in nauwe smanewerking met Tafelronde 73 Oss én Circuit Park Berghem afgelopen zaterdag 13 mei een fundraising evenement georganiseerd om de financiering van het boek te waarborgen.

Op dit moment wordt de balans opgemaakt. Zullen we erin slagen om de financiering rond te krijgen? Binnenkort zullen we het weten!
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en volg ons op onze social media kanalen.

Andere Posts